Hovenier Woerden

Is uw tuin aan renovatie toe en beschikt u zelf niet over “groene vingers”? Of bent u tweeverdieners en heeft u er gewoonweg geen tijd voor? Schakel dan een erkend hoveniersbedrijf uit Woerden in om uw tuin onder handen te nemen. Wij staan voor u klaar voor zowel tuinontwerp, tuinaanleg als tuinonderhoud. Wilt u dat we een schutting voor u plaatsen of juist een aantal graszoden leggen? Geen punt! Neem eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw situatie. Wij staan u graag te woord en overtuigen u met een scherpe offerte. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Hovenier Woerden

Contactformulier

Kluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Terugbelverzoek hoveniersbedrijf Woerden

Vakkundig hoveniersbedrijf Woerden

Sinds enkele jaren is Hovenier Nu uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie binnen de hoveniersbranche. Wij beheren een netwerk van een groot aantal tuinmannen door heel Nederland. Daarom weten wij ook zeker dat wij u in contact kunnen brengen met een vakman bij u uit de buurt. Wij kunnen niet elke opdracht persoonlijk inspecteren. Om de kwaliteit toch te waarborgen, hebben we besloten dat we alleen maar samenwerken met bedrijven die voorzien zijn van het bekende Kluskeurmerk. Dit betekent dat ze regelmatig gecontroleerd worden op het geleverde werk en de bedrijfsvoering. Dit gebeurt steekproefsgewijs, dus het hoveniersbedrijf moet altijd kwaliteit leveren. Een win-win situatie.

Werkzaamheden

Iedere hovenier is volledig opgeleidt en kan alle klussen in en rondom de tuin uitstekend uitvoeren. Voor de volledigheid hebben we de meest voorkomende werkzaamheden voor u opgesomd. Staat uw klus er niet bij? Stel dan toch uw vraag. Wij helpen u graag.

  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud als snoeien en grasmaaien
  • graszoden leggen en beplanting
  • Bestrating
  • Schuttingen of tuinhuis plaatsen

Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Kwaliteit is enorm belangrijk. U heeft niets aan een mooie tuin als deze na één zomer alweer overwoekerd is. Daarom werken wij uitsluitend met erkende bedrijven uit Woerden met jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie. Omdat u zelf diverse offertes naast elkaar kan leggen en vergelijken, kiest u dus zelf voor de beste prijs. Via ons verzekert u zichzelf van een prachtige tuin waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar wat een hovenier uit Woerden voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter door het contactformulier in te vullen. Wij sturen dit door naar menig hoveniersbedrijf bij u uit de regio. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en een passende offerte uit te brengen. Hovenier Nu staat voor u klaar.

 Tuinontwerp

Tuinontwerp

Een mooie tuin begint bij het tuinontwerp. Voordat er aan de slag wordt gegaan, wordt er eerst getekend hoe uw tuin eruit komt te zien. Is dit idee naar wens? Of heeft u zelf nog ideeën en verwachtingen? Bespreek dit vooraf met de hovenier.

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Het ontwerp is bekend dus gaat het hoveniersbedrijf aan de slag met de tuinaanleg. Hier kunt u ook vele zaken over afspreken. Zorgt u zelf voor een lege tuin of laat u dit de tuinman doen? Bespreek de verschillende opties om misverstanden te voorkomen.

Tuinonderhoud Woerden

Tuinonderhoud

Het is klaar. U geniet van een fantastische tuin. Om hier van te kunnen blijven genieten is periodiek tuinonderhoud nodig. Hovenier Nu Woerden kan dit voor u uit handen nemen. Vraag eens naar de mogelijkheden voor een onderhoudscontract.

Offerte aanvragen

Een scherpe prijs voor kwalitatief goed werk. Daar staan wij voor!

U zoekt een hoveniersbedrijf voor tuinonderhoud, aanleg of ontwerp? Vraag naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Wij hebben onlangs een nieuwbouwwoning gekocht. De tuin moest dus nog helemaal gedaan worden. Samen met het hoveniersbedrijf hebben wij een mooi tuinontwerp gemaakt. We genieten nu elke ochtend van een kop koffie in de tuin.
Pieter Gouwebeer, Woerden
De kinderen zijn het huis uit, dus de speeltoestellen kunnen de tuin uit. Een mooi moment om de tuin opnieuw te laten aanleggen. Via Hovenier Nu zijn we in contact gekomen met een goed hoveniersbedrijf uit Woerden. Een gemakkelijke dienst.
Klaas Jelle van Dieren, Woerden
Wij hebben geen groene vingers en zitten niet te wachten op vele uren te werken in de tuin. Daarom hebben we besloten de gehele tuin te laten bestraten en diverse borders aan te leggen. Ze waren binnen 2 dagen klaar. Mooi resultaat!
S. Van Pasen, Zwolle
Onze zoon begon al aardig te lopen en het leek me leuk om met hem te gaan voetballen. Helaas is er niet echt een veldje in de buurt. Vandaar dat we besloten hebben om graszoden in de tuin te laten leggen. We hebben er veel plezier van.
Willem Boer, Delft
Mijn vrouw is behoorlijk creatief en heeft zelf de tuin ontworpen. Het hoveniersbedrijf heeft nog enkele tips gegeven die we (achteraf gelukkig) ook door hebben gevoerd. Blij dat ze meedenken met onze wensen.
Leo van der Broek, Woerden
Wij beschikken niet over een eigen parkeerplek. Nu heeft de gemeente besloten om parkeerheffing te gaan voeren. Dit kostte ons toch echt te veel. Daarom hebben we besloten de voortuin op te offeren en daar een parkeerplaats van te maken. Hovenier Nu had de beste prijs en het ziet er goed uit.
F. Klammen , Woerden

Over ons

Landelijke dekking
Hoe werkt het?
Vestigingen
Missie