Hovenier IJsselstein

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf uit de regio IJsselstein? Hovenier Nu staat voor u klaar. Onze tuinmannen helpen u met alle werkzaamheden in en rondom uw tuin. Of het nu gaat om tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud; schakel een erkende tuinman in via Hovenier Nu. Geef zo specifiek mogelijk aan wat uw wensen zijn. Wij zetten uw aanvraag door naar diverse aangesloten bedrijven uit omgeving van IJsselstein. U ontvangt dan meerdere op maat gemaakte offertes. U kunt deze op uw gemak vergelijken en beslissen met welk hoveniersbedrijf u in zee gaat. Zit er geen aanbod tussen welke voor u interessant is? Geen probleem. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Hovenier IJsselstein

Contactformulier

Kluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Terugbelverzoek hoveniersbedrijf

Vakkundig hoveniersbedrijf IJsselstein

Tegenwoordig bestaat bijna ieder huishouden uit tweeverdieners. Doordat u volop aan het werk bent, kan het gebeuren dat u geen tijd (of zin) meer heeft om de tuin weer op orde te krijgen. Aan de andere kant is het wel belangrijk dat de tuin voor de zomer weer op orde is. Schakel daarom een vakkundig hoveniersbedrijf uit IJsselstein in om uw tuin onder handen te nemen. Samen beslist u hoe het tuinontwerp eruit komt te zien. De hovenier werkt dit voor u uit. Heerlijk toch? Een mooie, nieuw ontworpen tuin?

Werkzaamheden

Bent u benieuwd welke klussen een hovenier voor u uit handen kan nemen? Hierover kunnen we heel kort zijn: alles. Wij brengen iedere opdracht tot een prachtig resultaat, bovendien nog tegen aantrekkelijk tarief ook! Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Om toch volledig te zijn hebben we de meest voorkomende activiteiten voor u opgesomd:

  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud als snoeien en grasmaaien
  • graszoden leggen en beplanting
  • Bestrating
  • Schuttingen of tuinhuis plaatsen

Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Een mooie tuin waar u nog jaren van kan genieten. Dat willen we natuurlijk allemaal. Daarom is het van belang dat de werkzaamheden van goede kwaliteit zijn. Aan de andere kant wilt u ook dat het u niet teveel gaat kosten. Iedere, bij ons aangesloten, tuinman is voorzien van het bekende Kluskeurmerk. Dit betekent dat ze regelmatig gecontroleerd worden op kwaliteit en bedrijfsvoering. Alle medewerkers zijn voldoende geschoold en beschikken over de juiste papieren. Door diverse aanbiedingen te vergelijken van hoveniers uit IJsselstein kiest u zelf de beste prijs. Naast een scherpe prijs bent u dus eveneens verzekerd van een hoveniersbedrijf met kennis van zaken!

Direct contact uw hovenier

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan eens contact met ons op. Dit doet u door het contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Zo weten wij van tevoren precies wat de situatie is en kunnen wij u passend advies geven. We spreken u graag!

 Tuinontwerp IJsselstein

Tuinontwerp

Voordat een hovenier aan de slag gaat, maakt hij eerst een tuinontwerp. Samen besluit u hoe de tuin eruit komt te zien. Het is uiteraard ook mogelijk zelf eerst een ontwerp te maken. Ons hoveniersbedrijf uit IJsselstein geeft u graag advies over waar u op moet letten.

Tuinaanleg IJsselstein

Tuinaanleg

Zodra bekend is hoe het ontwerp eruit komt te zien, gaat de hovenier aan de slag met de tuinaanleg. Met een aantal medewerkers gaat hij aan de slag. Wilt u zelf ook meehelpen om zo kosten te besparen? Bespreek hierover de mogelijkheden met onze vakman.

Tuinonderhoud IJsselstein

Tuinonderhoud

Als de tuin er picobello uitziet, is het zaak om dit ook zo te behouden. U heeft natuurlijk niet voor niets deze laten opknappen. De tuinman verzorgt ook graag de tuinonderhoud voor u. Vraag naar advies over hoe vaak dit nodig is.

Offerte aanvragen

Een scherpe prijs voor kwalitatief goed werk. Daar staan wij voor!

U zoekt een hoveniersbedrijf voor tuinonderhoud, aanleg of ontwerp? Vraag naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Wij hebben onlangs een nieuwbouwwoning gekocht. De tuin moest dus nog helemaal gedaan worden. Samen met het hoveniersbedrijf hebben wij een mooi tuinontwerp gemaakt. We genieten nu elke ochtend van een kop koffie in de tuin.
Pieter Gouwebeer, IJsselstein
De kinderen zijn het huis uit, dus de speeltoestellen kunnen de tuin uit. Een mooi moment om de tuin opnieuw te laten aanleggen. Via Hovenier Nu zijn we in contact gekomen met een goed hoveniersbedrijf uit IJsselstein. Een gemakkelijke dienst.
Klaas Jelle van Dieren, IJsselstein
Wij hebben geen groene vingers en zitten niet te wachten op vele uren te werken in de tuin. Daarom hebben we besloten de gehele tuin te laten bestraten en diverse borders aan te leggen. Ze waren binnen 2 dagen klaar. Mooi resultaat!
S. Van Pasen, Zwolle
Onze zoon begon al aardig te lopen en het leek me leuk om met hem te gaan voetballen. Helaas is er niet echt een veldje in de buurt. Vandaar dat we besloten hebben om graszoden in de tuin te laten leggen. We hebben er veel plezier van.
Willem Boer, Delft
Mijn vrouw is behoorlijk creatief en heeft zelf de tuin ontworpen. Het hoveniersbedrijf heeft nog enkele tips gegeven die we (achteraf gelukkig) ook door hebben gevoerd. Blij dat ze meedenken met onze wensen.
Leo van der Broek, IJsselstein
Wij beschikken niet over een eigen parkeerplek. Nu heeft de gemeente besloten om parkeerheffing te gaan voeren. Dit kostte ons toch echt te veel. Daarom hebben we besloten de voortuin op te offeren en daar een parkeerplaats van te maken. Hovenier Nu had de beste prijs en het ziet er goed uit.
F. Klammen , IJsselstein

Over ons

Landelijke dekking
Hoe werkt het?
Vestigingen
Missie