over ons
Dakkapel offerte aanvragen

Over ons

Onze website stelt u in staat om snel en eenvoudig in contact te komen met diverse hoveniers. Wij zijn de schakel tussen u en het bedrijf. U vult gratis ons offerte formulier in en u zult een duidelijk overzicht verkrijgen van de verschillende mogelijkheden van hoveniersbedrijven bij u uit de buurt. U zult versteld staan van onze service. Bespaar tot wel 40% op de kosten door het vergelijken van hoveniers uit uw regio.

Kwaliteit gegarandeerd

Bevindt u zich in Friesland? Of in Zuid-Holland? Het maakt niet uit waar u zich in Nederland bevindt, wij werken samen met meerdere bedrijven door het hele land. Wij kunnen u op elke denkbare plek in Nederland van dienst zijn, u bent dus verzekerd van een landelijke dekking. Daarnaast hebben we onze selectie aan bedrijven zorgvuldig aangenomen. Elk bedrijf voldoet stuk voor stuk aan onze kwaliteitseisen. Dit verzekerd u van:

  • Scherpe tarieven
  • Controle op bedrijfsvoering
  • Kwaliteit

Een offerte aangevraagd, wat nu?

Nadat u gratis ons offerteformulier heeft ingevuld zal u van ons een bevestiging ontvangen per e-mail. Vervolgens gaan wij aan de slag en zullen wij er voor zorgen dat u zo snel mogelijk meerdere offertes krijgt toegestuurd die u kunt vergelijken gebaseerd op kwaliteit en prijs. Via Hovenier Nu zult u gegarandeerd de beste deal vinden. Omdat u offertes ontvangt van meerdere bedrijven bent u in staat de bedrijven uit uw omgeving te vergelijken. U bent nu op de hoogte van alle mogelijkheden en zult daarom nooit te veel betalen. Als u besluit van onze dienst gebruik te maken, profiteert u van een geweldige service en bespaart u een hoop geld op uw investering!

Contactformulier

Kluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Telefonisch contact

Terugbelverzoek