Offerte aanvragen

Indien u een hoveniersbedrijf zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied en beheren een landelijk netwerk van vakmannen. Wij zijn werkzaam vanuit meer dan 300 vestigingen, waardoor er zich altijd een vakman bij u in de buurt bevindt. Wanneer u vrijblijvend het contactformulier invult dan hoort u spoedig van ons. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn vragen wij u een zo volledig mogelijke omschrijving van de te verrichten werkzaamheden te geven. Op die manier zijn wij in staat u een passend advies te geven of voorstel te doen.

Allround hovenier

De aan Hovenier Nu gelieerde hoveniersbedrijven zijn u van dienst voor het onderhouden van uw tuin. Wij nemen u het snoeien en grasmaaien graag uit handen. Naast tuinonderhoud schakelt u ons in voor tuinaanleg en tuinontwerp. Wij stellen kosteloos een tuinontwerp voor u op en informeren u over de mogelijkheden. Dat is de service die u van Hovenier Nu mag verwachten!

Controle op kwaliteit

Alle deelnemende bedrijven zijn uitvoerig gecontroleerd voordat zij zich mogen aansluiten bij onze dienst. Nadat het bedrijf is gecontroleerd ontvangt het een keurmerk, het Kluskeur. Hierdoor bent u verzekerd van toetsing van de kwaliteit van het geleverde werk. Mocht een hovenier zich niet houden aan de voorwaarden dan wordt het uitgesloten van deelname. Op deze manier bent u verzekerd van een echte vakman.

Scherpe prijzen

Wij bewijzen onze klanten dagelijks dat vakwerk niet per definitie ten koste hoeft te gaan van een scherpe prijs. Heeft u een tuinman nodig? Vult u dan gerust het contactformulier op deze pagina in. Uw aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend. Het is aan u om te doen wat u wilt met de prijsopgaven. Wij horen graag van u!

Vriendelijke groet,
Het team van Hovenier Nu

Hovenier Nu contactformulier
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite. Uw gegevens zijn veilig bij ons, de dienstverlening is vrijblijvend en kosteloos.

Kluskeur keurmerk