tuin ontwerp
Dakkapel offerte aanvragen

Tuinontwerp

Uw droomtuin begint allemaal bij het tuinontwerp. Voor dat er begonnen wordt met het bouwen van uw tuin moet u goed vast leggen wat u in uw tuin wil hebben en hoe. Als u dit moeilijk vindt, helpen wij bij Hovenier Nu u graag met het maken van een tuinontwerp. Aarzel daarom niet met contact opnemen, en vul het offerte formulier in!

Overgang van uw huis naar tuin

Een goede tip voor uw ontwerp is om het design van uw tuin overeen te laten komen met dat van uw woning. Heeft u een klassieke uitstraling in uw woning? Zorg er dan voor dat uw tuin ook een klassiek uiterlijk heeft. Op deze manier is er balans tussen uw tuin en woning. Komt u er niet uit? Geen probleem, wij staan 24 uur en 7 dagen per week klaar om u te helpen met onder andere dit soort problemen!

Advies van kwaliteit

Voor het maken van het tuinontwerp moet u wel weten wat er mogelijk is. Laat daarom een expert een kijkje nemen. Samen met een expert kunt u kijken wat er mogelijk is in uw tuin. Om er voor te zorgen dat het advies dat u krijgt van hoge kwaliteit is gaat u te werk via Hovenier Nu. Wij beschikken namelijk over een netwerk van hoveniersbedrijven die al hun ervaring toepassen in hun werk. Elk bedrijf voldoet aan onze kwaliteitseisen dus u bent verzekerd van kwaliteit!

Een offerte op maat

Aan de slag met uw nieuwe tuin! Om te beginnen vraagt u, gratis en vrijblijvend, een offerte aan via het contactformulier dat u vindt op onze website. U zult vervolgens een bevestiging ontvangen per e-mail en wij zullen er voor zorgen dat u zo snel mogelijk meerdere offertes krijgt toegestuurd. Deze hoeft u alleen met elkaar te vergelijken en de beste deal komt vanzelf naar voren!

Terugbelverzoek

Contactformulier

Kluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.