Tuin onderhoud
Dakkapel offerte aanvragen

Tuinonderhoud

Een tuin is nooit af, een tuin leeft! De planten, bloemen en het gras zullen allemaal blijven groeien! Dit betekent dat u uw tuin moet onderhouden. En het onderhouden van uw tuin is niet niks en kan zeer tijdrovend zijn! Hovenier Nu biedt u de oplossing. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in tuinonderhoud en zullen wij er voor zorgen dat uw tuin er op en top uit ziet in elk seizoen! Denk bij tuinonderhoud aan:

  • Snoeien
  • Winterklaar maken
  • Onkruid wieden
  • Nieuwe beplanting plaatsen
  • Bestraten

Tuinonderhoud is essentieel

Sommige mensen zijn graag bezig in de tuin en onderhouden deze helemaal zelf. Echter ervaart niet iedereen het tuinonderhoud op deze manier. In dat geval staan wij 24 uur per dag en 7 dagen in week klaar om u hierin te ondersteunen. Daarnaast zullen wij ervoor zorgen dat dit u zo min mogelijk gaat kosten! Hoe? Vraag eens naar de mogelijkheden.

Onderhoudscontracten

Een handige manier om uw tuin te laten onderhouden is door gebruik te maken van ons onderhoudscontract. Met deze manier bent u er van verzekerd dat uw tuin in goede staat blijft. Één van onze tuinmannen zal uw tuin periodiek komen controleren en onderhouden om er voor te zorgen dat deze in topconditie blijft! U kunt het onderhoudscontract grotendeels zelf invullen. Zo kunt u kiezen voor een wekelijks of maandelijks onderhoudscontract.

Gratis aanvraag

Om gebruik te maken van onze service vult u gratis en vrijblijvend het offerte formulier in dat u vindt op onze website. Uw aanvraagt wordt eerst bevestigd en dan direct doorgestuurd naar meerdere bedrijven. Zo bent u precies op de hoogte van alle verschillende mogelijkheden en weet u wat u dit gaat kosten. Via Hovenier Nu betaalt u nooit te veel!

Terugbelverzoek

Contactformulier

Kluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.