Hovenier Huissen

Een tuin ontwerpen of renoveren is geen jaarlijkse bezigheid. Daarom is het verstandig vooraf goed te laten informeren door diverse hoveniers. Het liefst gunt u de klus natuurlijk aan een hoveniersbedrijf uit omgeving Huissen. Echter, vakkundigheid staat bovenaan. Om een juiste keuze te kunnen maken bent u bij Hovenier Nu aan het goede adres. Wij beheren namelijk een netwerk van erkende hoveniers in heel Nederland. Laat uw gegevens en uw wensen achter via het contactformulier. Wij sturen deze dan door naar enkele vakkundige bedrijven uit de omgeving van Huissen. Zij stellen een vrijblijvende offerte op die u op uw gemak kunt vergelijken. Zo weet u zeker dat u de beste keuze maakt!

Hovenier Huissen

Contactformulier

Kluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Terugbelverzoek hoveniersbedrijf

Vakkundig hoveniersbedrijf Huissen

Als u een tuinman inschakelt, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat dit een erkend bedrijf is met een goede reputatie. Dit voor een consument echter lastig te bepalen. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Kluswebsite. Ieder bij ons aangesloten hoveniersbedrijf beschikt over dit Kluskeurmerk. Dit betekent dat hij regelmatig wordt gecontroleerd op geleverd werk. Daardoor bent u verzekerd dat u via ons een vakkundig hoveniersbedrijf inschakelt. Dit komt het resultaat ten goede. De gelieerde partners bewijzen bovendien dat vakmanschap en een scherpe prijs wel degelijk goed samengaan.

Werkzaamheden

Welke werkzaamheden dienen er in uw tuin te worden gerealiseerd? Onze hovenier uit Huissen voert deze graag voor u uit. In de loop der jaren hebben wij al vele opdrachten uitgevoerd en is ons portfolio behoorlijk gegroeid. U kunt bij ons terecht voor nagenoeg alle werkzaamheden rondom uw woning.

  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud als snoeien en grasmaaien
  • Bestrating
  • Schuttingen of tuinhuis plaatsen
  • Beplanting aanbrengen en graszoden leggen

Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Kwaliteit is het allerbelangrijkste. Maar aan kwaliteit hangt vaak een prijskaartje. Zeker wanneer er geen concurrentie is tussen verschillende hoveniers, kan het verleidelijk zijn om de prijs kunstmatig hoog te houden. Daarom zijn wij deze vergelijkingsservice gestart. U vermeldt zo specifiek mogelijk hoe uw klus eruit ziet en wat de gevraagde werkzaamheden zijn. Iedere tuinman uit ons netwerk weet dat deze mogelijke opdracht naar diverse bedrijven verstuurd wordt. Daarom zal hij een scherpe offerte neerleggen, om zo de beste aanbieding te hebben. Uw voordeel is dat u deze offertes op uw gemak kunt vergelijken en zo de beste kwaliteit ontvangt tegen de meest scherpe prijs. Komt u er niet uit? Geen probleem. De aanvraag is geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

Direct contact uw hovenier

Wacht niet langer en vraag diverse offertes aan. Wij brengen u in contact met diverse vakmannen bij u uit de buurt. Alle gelieerde specialisten hebben ruime ervaring op het gebied van tuinen. Bent u dus benieuwd naar een prijsopgave van een hovenier uit Huissen? Vraag dan een offerte aan!

 Tuinontwerp

Tuinontwerp

Voor dat u aan de slag gaat, is het van belang dat u een gedegen tuinontwerp maakt. Ons hoveniersbedrijf uit Huissen is hierin gespecialiseerd. Hij geeft u ook tips en trucs om de tuin nog ruimer te laten lijken en de ruimte goed te benutten.

Tuinaanleg Huissen

Tuinaanleg

Na tuinontwerp is de tuinaanleg aan de beurt. Ga niet zelf staan zwoegen met een schop of een spade, maar besteed dit uit aan een ervaren hovenier. Hij beschikt over het materiaal en de kennis om van uw tuin een paradijs te maken.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Is de tuinaanleg gereed? Vergeet dan niet voor voldoende tuinonderhoud te zorgen. Vele kleine zaken kunt u zelf (zoals onkruid wieden). Moet de tuin winterklaar worden gemaakt? Schakel dan een hovenier in om dit op een juist manier te doen.

Offerte aanvragen

Een scherpe prijs voor kwalitatief goed werk. Daar staan wij voor!

U zoekt een hoveniersbedrijf voor tuinonderhoud, aanleg of ontwerp? Vraag naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Wij hebben onlangs een nieuwbouwwoning gekocht. De tuin moest dus nog helemaal gedaan worden. Samen met het hoveniersbedrijf hebben wij een mooi tuinontwerp gemaakt. We genieten nu elke ochtend van een kop koffie in de tuin.
Pieter Gouwebeer, Huissen
De kinderen zijn het huis uit, dus de speeltoestellen kunnen de tuin uit. Een mooi moment om de tuin opnieuw te laten aanleggen. Via Hovenier Nu zijn we in contact gekomen met een goed hoveniersbedrijf uit Huissen. Een gemakkelijke dienst.
Klaas Jelle van Dieren, Huissen
Wij hebben geen groene vingers en zitten niet te wachten op vele uren te werken in de tuin. Daarom hebben we besloten de gehele tuin te laten bestraten en diverse borders aan te leggen. Ze waren binnen 2 dagen klaar. Mooi resultaat!
S. Van Pasen, Zwolle
Onze zoon begon al aardig te lopen en het leek me leuk om met hem te gaan voetballen. Helaas is er niet echt een veldje in de buurt. Vandaar dat we besloten hebben om graszoden in de tuin te laten leggen. We hebben er veel plezier van.
Willem Boer, Delft
Mijn vrouw is behoorlijk creatief en heeft zelf de tuin ontworpen. Het hoveniersbedrijf heeft nog enkele tips gegeven die we (achteraf gelukkig) ook door hebben gevoerd. Blij dat ze meedenken met onze wensen.
Leo van der Broek, Huissen
Wij beschikken niet over een eigen parkeerplek. Nu heeft de gemeente besloten om parkeerheffing te gaan voeren. Dit kostte ons toch echt te veel. Daarom hebben we besloten de voortuin op te offeren en daar een parkeerplaats van te maken. Hovenier Nu had de beste prijs en het ziet er goed uit.
F. Klammen , Huissen

Over ons

Landelijke dekking
Hoe werkt het?
Vestigingen
Missie