Hovenier Drunen

Is het tijd om de tuin op orde te brengen en bent u op zoek naar een vakkundige hovenier uit Drunen? Zoek dan niet verder. Schakel via Hovenier Nu een hoveniersbedrijf in voor zowel tuinontwerp, tuinaanleg als tuinonderhoud. Ook voor bestrating van de achtertuin of het plaatsen van een schutting draaien wij onze handen niet om. Maak uw wensen kenbaar via het contactformulier. Wij sturen deze aanvraag door naar diverse hoveniers uit de omgeving van Drunen. Zij nemen dan contact met u op en stellen een vrijblijvende offerte op. U kunt deze offertes rustig vergelijken en het beste aanbod uitzoeken. De dienst is gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast!

Hovenier Drunen

Contactformulier

Kluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Terugbelverzoek hoveniersbedrijf Drunen

Vakkundig hoveniersbedrijf Drunen

Het is heerlijk om in de lente of zomer buiten te zitten in het zonnetje. Zeker als de achtertuin tip-top in orde is. Echter, tegenwoordig heeft men steeds minder tijd om in de tuin bezig te gaan of heeft men gewoonweg geen groene vingers. Dan is het verstandig om een tuinman uit Drunen in te schakelen. Samen wordt bekeken hoe het ontwerp eruit moet komen te zien. Zo’n tuinontwerp wordt altijd in samenspraak gemaakt. Heeft u speciale wensen zoals een vijver, een schutting, mooie bestrating of juist een bloemenperk? Alles is mogelijk. Zodra het tuinontwerp bekend is, gaat de hovenier aan de slag met de tuinaanleg. U zult versteld staan hoe snel u kunt genieten van een prachtige tuin.

Werkzaamheden

U kunt een hoveniersbedrijf uit Drunen inschakelen voor diverse werkzaamheden in en rondom de tuin. Iedere wens is te realiseren door één van de vakmensen. Benieuwd welke klussen ze voor u uit handen nemen?

  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud (snoeien, grasmaaien)
  • Schuttingen en tuinhuis plaatsen
  • Beplanting van uw tuin of graszoden leggen
  • Bestraten

Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Onze tuinmannen zijn stuk voor stuk gespecialiseerde vakmensen die staan voor hun werk. Door hun jarenlange ervaring weten ze precies wat de beste keuze is voor uw situatie en geven ze gericht advies. Hoe gaat de zon en waar is het dan handig om het terras te plaatsen? Wilt u veel schaduw of veel zon? Onderhoudsvriendelijk of juist niet? Welk budget is er beschikbaar en welke beplanting is dan het beste? Allemaal vragen die u het best direct met de hovenier kan bespreken. En dat voor een scherpe prijs.

Direct contact uw hovenier

Heeft u interesse in meer informatie over de mogelijkheden? Of wenst u direct contact met een hoveniersbedrijf uit Drunen om uw situatie te bespreken? Vul dan het contactformulier zo volledig mogelijk in. Wij zorgen ervoor dat een hoveniersbedrijf uit Drunen contact met u opneemt. Geheel vrijblijvend.

 Tuinontwerp

Tuinontwerp

Nieuwbouwwoning gekocht of is de tuin gewoon aan een nieuwe look toe? Dan is een nieuw tuinontwerp een goed idee. Samen met de tuinexpert wordt er nagedacht over het beste gebruik van de ruimte. Zo geniet u optimaal van uw nieuwe tuin!

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Zodra het ontwerp bepaald is, gaat de tuinman aan de slag met de tuinaanleg. Dit kan een behoorlijke klus zijn. Door de jarenlange ervaring weten onze hoveniers precies wat ze moeten doen om uw achtertuin een perfecte look te geven.

Tuinonderhoud Drunen

Tuinonderhoud

Is uw achtertuin al helemaal naar wens? Beginnen de gebruikssporen echter zichtbaar te worden en het onkruid te groeien? Onze tuinmannen helpen u ook graag met tuinonderhoud. Periodiek komt er dan een hoveniersbedrijf langs voor het onderhoud.

Offerte aanvragen

Een scherpe prijs voor kwalitatief goed werk. Daar staan wij voor!

U zoekt een hoveniersbedrijf voor tuinonderhoud, aanleg of ontwerp? Vraag naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Wij hebben onlangs een nieuwbouwwoning gekocht. De tuin moest dus nog helemaal gedaan worden. Samen met het hoveniersbedrijf hebben wij een mooi tuinontwerp gemaakt. We genieten nu elke ochtend van een kop koffie in de tuin.
Pieter Gouwebeer, Drunen
De kinderen zijn het huis uit, dus de speeltoestellen kunnen de tuin uit. Een mooi moment om de tuin opnieuw te laten aanleggen. Via Hovenier Nu zijn we in contact gekomen met een goed hoveniersbedrijf uit Drunen. Een gemakkelijke dienst.
Klaas Jelle van Dieren, Drunen
Wij hebben geen groene vingers en zitten niet te wachten op vele uren te werken in de tuin. Daarom hebben we besloten de gehele tuin te laten bestraten en diverse borders aan te leggen. Ze waren binnen 2 dagen klaar. Mooi resultaat!
S. Van Pasen, Zwolle
Onze zoon begon al aardig te lopen en het leek me leuk om met hem te gaan voetballen. Helaas is er niet echt een veldje in de buurt. Vandaar dat we besloten hebben om graszoden in de tuin te laten leggen. We hebben er veel plezier van.
Willem Boer, Delft
Mijn vrouw is behoorlijk creatief en heeft zelf de tuin ontworpen. Het hoveniersbedrijf heeft nog enkele tips gegeven die we (achteraf gelukkig) ook door hebben gevoerd. Blij dat ze meedenken met onze wensen.
Leo van der Broek, Drunen
Wij beschikken niet over een eigen parkeerplek. Nu heeft de gemeente besloten om parkeerheffing te gaan voeren. Dit kostte ons toch echt te veel. Daarom hebben we besloten de voortuin op te offeren en daar een parkeerplaats van te maken. Hovenier Nu had de beste prijs en het ziet er goed uit.
F. Klammen , Drunen

Over ons

Landelijke dekking
Hoe werkt het?
Vestigingen
Missie